Hoppa till sidans innehåll

Smålandsidrotten är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Småland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Verksamhetsutvecklare ska stötta värdegrundsarbete

20 FEB 2019 11:04
Fotbollsföreningen Habo IF har påbörjat ett långsiktigt värdegrundsarbete för att få så många som möjligt att idrotta så länge som möjligt. För att kunna arbeta närmre dessa frågor har föreningen nu anställt en verksamhetsutvecklare på 50 procent.
  • Skapad: 20 FEB 2019 11:04

Ideella krafter räcker inte alltid till, och det blir bara svårare och svårare att hitta nya personer som är villiga att lägga ned mycket tid utan betalning. Därför har nu Habo IF anlitat en verksamhetsutvecklare på 50 procent. Det är Niklas Bohman som tar sig an utmaningen under tio månader. Redan i december påbörjade han tjänsten för att sedan under januari starta upp ordentligt med arbetet. Den nya rollen har en viss del i värdegrundsarbetet, men Niklas kommer också hantera övriga frågor i föreningen. Verksamhetsutvecklaren kommer fungera som en koordinator till flera av Habo IF:s projekt. Då styrelsemedlemmarna och övriga i föreningen gör sina uppgifter vid sidan av sina heltidsjobb, blir en stor del av Niklas roll att stötta upp med det som inte hinns med genom ideella timmar.

— Jag ska finnas till för att utveckla hela verksamheten. Allt från rent organisatoriskt och strukturellt till värdegrundsfrågor; vilka värderingar ligger till grund för sakerna vi gör, berättar Niklas Bohman om nya rollen.

Läs hela reportaget här.

Skribent: Linnéa Linderholm
Epost: This is a mailto link

Postadress:Smålands Idrottsförbund
Box 485
551 16 Jönköping

Besöksadress: St. Göransvägen 31
554 54 Jönköping

Kontakt:Tel: 036345400
Fax: 036345419
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss