Hoppa till sidans innehåll

Smålandsidrotten är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Småland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Ledarutbildningar

Vi erbjuder följande utbildningar för ledare inom barn- och ungdomsidrott; Barnledarutbildning, Introduktionsutbildning för tränare, Plattformen, Grundtränarutbildning 1 och 2. Läs mer om respektive utbildning nedan.
  • Uppdaterad: 16 AUG 2018 12:48

Barnledarutbildningen
Utbildningen riktar sig till dig som är ny som ledare inom barnidrott, till föräldrar och till dig som vill utveckla dina kunskaper om barnidrott. Under utbildningen riktar vi in oss på idrott för barn, 7-12 år. 
Läs mer här.

Introduktionsutbildning för tränare
Denna introduktionsutbildning för tränare ger en första inblick i vad det innebär att vara tränare/ledare inom idrotten. Tränaren får en första inblick i vad tränarrollen innebär och konkreta tips kring ledarskap och träning, som ger tränaren en bra start i sitt tränarskap. Utbildningen är webb- och mobilanpassad, kostnadsfri och tränaren gör den i sin egen takt.
Läs mer på utbildningswebben 

Plattformen
Plattformen är idrottens barn- och ungdomsledarutbildning. Här lär du dig grunderna för hur du blir en positiv och självständig ledare för en idrottsförening med barn och ungdomar.
Läs mer här.

Grundtränarutbildning 1 och 2
Utveckla dig i tränarskap och träningslära och byt erfarenheter med tränare inom andra idrotter. Grundtränarutbildningen är en fortsättning och påbyggnad till Plattformen.
Läs mer här.

Skribent: Therese Karlsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Smålands Idrottsförbund
Box 485
551 16 Jönköping

Besöksadress: St. Göransvägen 31
554 54 Jönköping

Kontakt:Tel: 036345400
Fax: 036345419
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss