Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Habo IF"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Habo IF


Habo IF logga

Habo IF har påbörjat ett arbete som faller inom idrottsrörelsens utvecklingsresa "Ny syn på träning och tävling". 

Habo IF är en fotbollsförening i Habo strax utanför Jönköping. Nu startar de ett förändringsarbete där de ska uppdatera, modernisera och förtydliga sin värdegrund för att hela föreningen ska efterleva den till fullo. Värdegrundsarbetet ska förbättra föreningen och få fler barn och ungdomar att stanna längre i fotbollen.

— Följ Smålandsidrottens artikelserie om Habo IF:s förändringsarbete

Habo IF:s hemsida


 

(2019-05-17 10:55)
Precis som i många andra idrottsföreningar tappar fotbollsföreningen Habo IF fler ungdomar ju äldre de blir. Nu arbetar föreningen med ett värdegrundsarbete som man hoppas ska få trenden att vända. I arbetet har man hittills förnyat och tydliggjort v...
Nyckelord: Barn- och ungdomsidrottStrategi 2025BarnkonventionBarnidrottTrygg idrott
 
(2019-02-20 10:53)
Fotbollsföreningen Habo IF har påbörjat ett långsiktigt värdegrundsarbete för att få så många som möjligt att idrotta så länge som möjligt. För att kunna arbeta närmre dessa frågor har föreningen nu anställt en verksamhetsutvecklare på 50 procent.
Nyckelord: UngdomsidrottFramtidens föreningTrygg idrott
 
(2018-11-07 10:57)
Barn och ungdomar slutar idrotta allt tidigare. Nationellt går kurvan för antal aktiva inom idrottsrörelsen nedåt redan vid elva årsålder. Fotbollsföreningen Habo IF har också drabbats av detta. Nu vill de vända den negativa trenden.
Nyckelord: Ungdomsidrott
 

Filtrera nyheter

År Månad

Smålandsidrotten start

Riksidrottsförbundet start

SISU

Mer om RIM (RF)

Strategi 2025

Smålandsidrotten sociala medier